dissabte, 27 d’agost de 2011

Aparco on em sembla, que sóc conseller i tinc pressa


La fotografia que segueix va ser presa durant la primera setmana d'agost al davant del Palau de la Virreina, seu de l'Institut Municipal de Cultura, al vell mig de la Rambla.
El que veieu és el cotxe oficial d'un conseller de la Generalitat aparcat a un lloc on qualsevol altre ciutadà s'hauria vist multat i foragitat per la Guàrdia Urbana. La vaig enviar a uns quants diaris i, que jo sàpiga, només l'ha publicada un, El Periódico, el dia 20 d'agost.

Que un cotxe oficial aparqui on li plagui amb l'anuència de les autoritats municipals, doncs us ben asseguro que al Palau de la Virreina hi ha vigilància i si ningú va treure d'aquí aquest cotxe, és que tenia permís, dóna una idea d'un govern de la Generalitat composat per homes que es creuen per damunt dels vulgars humans, i d'un govern municipal disposat a permetre-ho i riure totes les seves gràcies. En fi, no sé jo si els varen votar perquè poguessin aparcar on el rotés...

Per cert, la fotografia de sota és la que no va publicar cap diari i la que recull la matrícula de l'infractor. Amb ella podria haver rebut la multa que vosté i jo hauriem hagut de pagar si se'ns hagués anat prou la pinça com per deixar allà tirat el nostre vehicle. La vida té aquestes coses.3 comentaris:

 1. Estoy a favor de la denuncia, ya lo sabes, de los abusos, que para otros pasan desapercibidos. Me gusta la visión que tienes de las cosas, por coincidente en muchas ocasiones, y en otras porque aprendo de tí. Así que gustándome tu ojo critico, este blog me parece genial en su intención y en su diseño.
  Silviacas

  ResponElimina
 2. ja se sabe que a la derecha se le consiente casi todo porque la gente da por hecho que son eso: personas que se creen por encima del bien y del mal y que la ciudadanía está para servirles.
  El problema es que en los últimos 4 años las izquierdas no han sabido mostrar que trabajan y hacen política para quienes les votamos puesto que se han dedicado a buscar desesperadamente el electorado de centro, el que, por mucho que digan guruses y estadísticas, siempre votan mirando a la derecha.
  ¡ a ver si de ésta salen buenas reflexiones para las izquierdas.
  por lo demás enlazamos tu blog y gracias por enlazar Cicatrices.

  ResponElimina
 3. No es la primera vez, es una practica habitual... normalmente es para ir a comer al Quo Vadis

  ResponElimina