dimecres, 31 d’agost de 2011

Fes d’extra a una peli porno. Vine a la Rambla.Una de les noves ofertes culturals d’aquest estiu a Barcelona ha consistit en veure con dos macarres passejaven una noia lligada pel coll com si fos un gos a la plaça de Catalunya, per desprès obligar-la a demanar diners despullada amb una galleda agafada per la boca a Canaletes. Tot això abans de ser violada a Montjuïc. A plena llum del dia, als ulls de tothom i sense que ningú hagi fet res per impedir-ho. Sense que se sàpiga quina ha estat la reacció de l’autoritat municipal. Significatiu. Aclareix molt sobre la manera d’entendre la dignitat de les dones per part de Xavier Trias i el seu equip. O potser sigui aquesta la imatge de la nova Barcelona.

“Home. Es que el clau el fotien en llocs on passa ben poca gent”, em diu un amic convergent per justificar aquest acte denigrant i vexatori. Obviava l’escandalera muntada per alguns mitjans de comunicació en descobrir fa una parell d’anys que a les Rambles hi havia meuques –quina troballa ¿oi?- o com es trencaven els vestits convergents i populars demanant que es sancionés Shakira per anar en moto sense casc durant la filmació d’un videoclip. Potser és que anar sense calces i practicant sexe a plena via pública sigui més lleu.


Algú ha oblidat l'esforç fet per obligar l’anterior govern de Barcelona a aprovar a corre cuita una modificació de l’ordenança de civisme que sancionava anar pel carrer en banyador o sense samarreta. Així que aquells que patiu un atac de calor incontrolable ja ho sabeu, si us treiu la samarreta us clavaran una multa, si us despulleu del tot, també, però si aprofiteu per donar-li una alegria al cos i ho pengeu a internet no us passarà res.

Em nego a enllaçar el vídeo, però si algú dubte que això sigui cert, aquí té una adreça web on es pot trobar.

http://www.kinkondemand.com/kod/shoot/13598-Adorable-18-Year-old-is-Made-to-Crawl-on-her-Knees-Suck-Cock-and-get-Ass-Pounded-in-Public.html?nats=MTA1MjA5MjoxMDoyMQ%2C0%2C0%2C0%2C0&c=3

1 comentari:

  1. És ben curiós, amb l'esforç econòmic per portar en Woody Allen fa uns estius, aquests amb pocs quartos, probablement pidolats al carrer, tomben la imatge de Barcelona.
    Això és noCiU per a Barcelona...i només porten quatre dies!!

    ResponElimina