dilluns, 29 d’agost de 2011

No ens sentiu? Ho direm més fort. Volem que ens escolteu¡¡¡¡¡¡

Per una vegada el PP i el PSOE s’han posat d’acord. No seria una mala noticia si no fos que ho han fet per passar-se pel forro els crits cada cop més forts amb els que aquest país reclama un apronfundiment democràtic, doncs l’acord consisteix en obeir Angela Merkel i escatimar la consulta al poble a l’hora de fer una reforma constitucional que facilitarà la destrucció, pura i dura, del que queda d’Estat del Benestar a un futur govern del PP, tal i com diu Santiago Carrillo que demostra, un cop més, que els vells rockers mai no moren. I també, de forma lamentable, que els pocs vestigis de sensatesa que queden a l’esquerra els posen els nonagenaris.

Aquí al costat teniu un enllaç on podeu signar demanant que es faci un referèndum. No sé si servirà per gaire, però com a mínim, que s’ho sentin. Per cert, ja posats, per que no proposem una reforma constitucional per garantir els drets a la salut i a l’habitatge tal i com proposa Amnistia Internacional.

1 comentari:

  1. ¿No decían que era intocable? También dice que el pueblo es soberano y se lo pasan por el forro. Como bien dices si se toca que sea para bien.
    Silviacas

    ResponElimina