dimecres, 7 de setembre de 2011

¿La Mercè a l'octubre?

El nostre inefable alcalde es creu que la festa de la Mercè serà el proper mes d'octubre, o més tard, al menys això es desprèn d'aquest twit penjat ahir a twiter: Bon dia! Aquest migdia el regidor de Cultura, Jaume Ciurana, presenta la programació de la #Mercè11. Cada més la tenim més a prop :)

Deu tratar-se de la seva pifiada mensual, al juliol va afirmar que ser de l'Espanyol era una desgràcia, a l'agost va felicitar les festes de Gràcia a Sants i ara, té un certa desorientació temporal. De mentres va dient que no vol ser com en Clos. Per a seva tranquilitat li direm que no ho és, que en Clos no portava pas aquest ritme. 

Per cert, treure's la porqueria del demunt assenyalant un altre és molt lleig i més si aquest és amic teu, per què senyors, el Joan Clos i Xavier Trias eren amics. Es pot confiar en algú que tira merda als seus amics?

1 comentari:

  1. No es pot ser tan crític amb un alcalde jove com en Trias.
    Per cert, m'agradaria que en Ciuradana, regidor de Cultura, expliquis quina serà d'ara en endavant la política cultural de la ciutat, que això no ho ha fet.

    ResponElimina