dimecres, 12 d’octubre de 2011

No ens estem per brocs. Convoquem un acte de partit des de la seu del districte, que es noti que el presidim. De: Comunicacio les Corts
Enviat el:
 divendres, 7 / octubre / 2011 14:43
Tema:
 Invitació Fideua popular - Partit Popular de Catalunya

En nombre de la Presidenta del Distrito IV del Partido Popular de Cataluña, Dña. Gloria Martin Vivas, de toda su Junta y de sus Consejeros en dicho Distrito, te invitamos a la tradicional FIDEUA POPULAR que con motivo de la Fiesta Mayor, celebraremos el próximo día 9 de octubre a las 12,30 horas, y que tendrá lugar en la Plaza Valdiria s/n ( junto al Hotel Hilton de Diagonal), acto al que esperamos que nos honres con tu presencia.

Aquest text que teniu al damunt, en castellà i sense manies, és el que van enviar els serveis de comunicació del districte de les Corts per convocar un acte del Partit Popular en plena pre-campanya de les eleccions generals del 20N, amb l’anuència del regidor del districte, Antoni Vives, que alguna cosa hauria de saber, i la sorpresa dels grups de l’oposició, que encara s’estan mirant l’encapçalament d’aquest correu electrònic incrèduls davant aquest ús partidista de les institucions.

Ja posats, informem als serveis de comunicació del districte de les Corts que la plaça Valdiria no existeix. Suposem que es refereix a la plaça Valdivia, que és on el PP reuneix tradicionalment als seus simpatitzants i militants per escoltar els seus líders mentre endrapen una magnífica fideuà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada